Filozófiánk - munkatársaink

Kutya és cica gazdik lévén tudjuk, hogy kedvenceink nem rajonganak a kozmetikázásért. Azonban hiszünk benne, hogy türelemmel, megértéssel és jutalmazással könnyebbé tehetjük számukra a szépítkezést. Ezért kérjük, mindig hozzák magukkal a kutyus kedvenc jutalom falatját vagy játékát!

Kozmetikánkban egyaránt szívesen látjuk a kutyákat (minitől az óriás méretig), cicákat, tengerimalacokat és a nyuszikat!

Czirják Helga

Már kiskorom óta vonzódom az állatokhoz, főleg a kutyákhoz és macskákhoz. Mindig is szerettem volna állatokkal foglalkozni.

Azzal, hogy elvégeztem a kutyakozmetikusi tanfolyamot és megnyitottuk kutyakozmetikánkat egy nagy álmom vált valóra. Így ez számomra nemcsak egy munka, hanem hivatás is és hobby is egyben.

Jelenleg egy beagle boldog gazdája vagyok. Korábban egy keverék tacskó kutyám volt, aki 14 évig tartott ki hűségesen mellettem, valamint egy kaukázusi dobermann keverék kutya, aki 10 évig óvott minket.

Molnár Zita

Jelenleg kisgyermekemmel otthon vagyok. Gyerek korom óta állatokkal szeretnék foglalkozni. Miután a gimnázium speciális angol osztályában végeztem, bekerültem az Állatorvosi Egyetem Zoológia szakára. E közben 2006-ban felvettek asszisztensnek egy állatorvosi rendelőbe, amely mellett el tudtam végezni a kutyakozmetikus képzést is. Tapasztalataimat és tanulmányaimat hasznosítva igyekszem az Önök kedvenceit nem csak szebbé, de egészségesebbé is varázsolni.